Proofs Progress FPO

profine Nederland heeft een importeurschap voor FPO- Polyolefine dakbanen onder de naam Proofs Progress. Wij richten ons volledig op de witte FPO dakbanen. Een wit dak houdt de warmte buiten het gebouw, dit bespaart energiekosten. Wij kunnen precies uitrekenen hoeveel geld u dit kan schelen. 

De Proofs Progress dakenlijn wordt geproduceerd middels de innovatieve extrusietechnologie (geen kwetsbare witte coating of toplaag) en is samengesteld uit de beste grondstoffen. Proofs Progress is er in 1,2mm en 1,5mm dik. Voor nieuwbouw/ renovatie/ mechanisch bevestigd en geballast. De basis voor de dakbaan is duurzaamheid, brand- en onderhoudsvrij, vriendelijk voor het milieu en schoon te verwerken. De dakbaan is compatible met bestaande dakbedekking (bitumen of PS-schuim). Een geruststellende factor is de brandveiligheid op het dak, bij de verwerking komt er geen brander aan te pas!

De verwerking van dit specialistische product is anders is dan bij PVC-dakbanen. Een verwerking die meer aandacht en vakmanschap behoeft en daarom alleen door een selectief aantal dakdekkers kan worden uitgevoerd.

Lees hier meer over de levenscycles analyse en de recycling van deze FPO dakbanen. Bekijk de praktijkvoorbeelden waarbij de witte dakbaan elke zomermaand euro's oplevert voor de opdachtgevers, de EIA (Energie Investerings Aftrek) komt daar nog bij. Proofs dakbanen zijn onafhankelijk getest door BDA Dak- en Geveladvies op duurzaamheid, levensduur en milieuaspecten.

Vraag direct een offerte aan