Proofs Progress FPO

profine Nederland is leverancier Proofs Progress kunststof dakbanen. De basis voor deze dakbaan is duurzaamheid, brand- en onderhoudsvrij, vriendelijk voor het milieu en schoon te verwerken. Renovatie of nieuwbouw van een pand, de dakbaan is compitable met bestaande dakbedekking. En proofs Progress dakbedekking is ook nog eens groen, groener, groenst...

Groen begint bij het productieproces.
De fabriek in Oostenrijk gebruikt nauwelijks fossiele brandstoffen doordat er een duurzame houtsnipperoven gebruikt wordt. Ook heeft de fabiek zonnecellen op het dak wordt er geothermische warmte opslag gebruikt. Daarnaast is het transport van Oostenrijk naar Nederland veel korter dan van andere leveranciers.
De dakbaan zelf is nog groener.
Dankzij zijn witte kleur van de Proofs Progress dakbanen blijft de warmte buiten het gebouw en wordt er een hoop energie bespaard om het gebouw te koelen. We kunnen precies uitrekenen hoeveel geld dit kan schelen.
Bovendien is de verwerking van de dakbaan het groenst.
Doordat Proofs Progress dakbanen worden verwerkt met hete lucht in plaats van open vuur komen er geen schadelijke gassen vrij. Dat is niet alleen erg groen, maar ook gezond voor de dakdekker!

 

 

Vraag direct een offerte aan

STABU Bestekservice